Fanø er meget mere end at dase ved stranden

Stranden er i sig selv et stort aktivitetsområde. Der er optimale betingelser for strandsejlads med blokart og kite-buggy, landboarding, kite- og windsurf eller drageflyvning. 

Der er et udbygget cykelstinet på Fanø, så det er nemt og hurtigt at komme rundt på den lille ø.

Alt er selvfølgelig ikke sport. At gå en tur i skoven, lede efter rav, spille minigolf eller gå en tur ud til sælerne på Galgerev er aktiviteter, hvor alle kan være med.

Ingen ferie uden shopping. Gourmetbutikker, kunsthåndværkere, supermarkeder, tøjbutikker. Fanø har næsten det hele.

Artikler

Shopping på Fanø

Fanø har et bredt udvalg af butikker. De fleste er koncentreret i Nordby, men også Sønderho, Fanø Bad og Rindby byder på shopping oplevelser.

Ture & aktiviteter med guide

Mange vælger også at deltage på en af de guidede ture og aktiviteter, der tilbydes på Fanø. Så får man både den gode historie, og kommer ind til steder, man ikke selv ville finde. For nogle af turene giver det også den sikkerhed, der er forbundet med at have en lokalkendt guide med sig.

Fanø for børn

Fanø er et godt sted for børnefamilier på ferie. Her er der plads til børnene, hvad enten man bor i et feriehus eller på en campingplads.

Strand, sæler, skovlegeplads og meget mere.

Strandsejlads er sport og sjov. Fanø er et af de bedste steder i Europa til strandsejlads. På stranden syd for Rindby kan du få adrenalinet til at pumpe. Her er der lavet et særligt område til strandsejlerne. 

Også for handicappede

Fanø har nogle enestående tilbud, hvis du er bevægelses handicappet eller kørestolsbruger. 

Events

 

Fanø er kendt i hele verden som et af de bedste steder at flyve med drager. Verdens største dragetræf - Fanø International Kite Fliers Meeting - afholdes hvert år i juni på Fanø. 5000 drageflyvere mødes og skaber en fest, der ikke findes lige nogen andre steder i verden.

 

Den 3. søndag i juli afholdes der  ”brudefest” i Sønderho. Gudstjeneste, optog med musik og brudefest ved den gamle mølle. et af årets højdepunkter

 

Kom forbi Fanø Minitræf og oplev en bred samling af Citroën biler. Folk fra hele landet, Tyskland og flere nordiske lande kommer i forskellige modeller gennem tiderne.

 

Hvert år den 3. søndag i juni, af holdes der Dansk Mølledag ved Sønderho Mølle. Møllevingerne drejer, hvis der er passende vind, og møllelauget vil male ølandshvede, som kan købes på stedet.

 

I slutningen af sommeren afholdes Danmarks ældste åbne, internationale golfturnering: "Fanø Ugerne". Det er deltagermæssigt det største golfstævne i Danmark og omfatter mere end 25 forskellige matchformer. 

Anbefalede samarbejdspartnere

Club Fanø

Club Fanø er Fanøs største arrangør af aktiviteter, hele året. Her kan du lære at køre at blokart, spille Bubble Ball, komme på sælsafari, og lave andre aktiviteter i naturen. Her kan du lave dine egne stearinlys og mange andre ting på vores aktivitetscenter i Rindby Strand...

Fri Bikeshop

Fri Bikeshop Fanø tilbyder et stort udvalg af cykler og tilbehør til udlejning. Forretningen sælger og reparerer ligeledes cykler. Få et godt tilbud for leje over flere dage.

Pirat Minigolf

Ohøj alle pirater, har I lyst til minigolf, som I aldrig har prøvet før?! Ung eller gammel, som par eller i en gruppe - hvis I ønsker en usædvanlig oplevelse, så er "Pirat Minigolf" i Rindby det helt rigtigt valg.

Fanø Bad Tennis

Tennis udlejes fra caféen Pelargoniehuset, hvor I også kan nyde kolde og varme drikke, lettere anretninger 
– eller få lidt til den søde tand.

Fanø Golf Links

Danmarks ældste links bane ligger på Fanø. En udfordrende 18 hullers bane, der i anlæg og natur har en slående lighed med mange af de berømte, klassiske skotske baner. Fanø Golf Links ligger i en storslået natur midt i klitterne

Fanø Bad Minigolf

Ny 18 hullers minigolfbane nær Cafe Pelargoniehuset og Golfhuset i Badets centrum.