Fanø er meget mere end at dase ved stranden. 

Stranden er i sig selv et stort aktivitetsområde. Der er optimale betingelser for strandsejlads med blokart og kite-buggy, landboarding, kite- og windsurf eller drageflyvning. 

Der er et udbygget cykelstinet på Fanø, så det er nemt og hurtigt at komme rundt på den lille ø.

Alt er selvfølgelig ikke sport. At gå en tur i skoven, lede efter rav, spille minigolf eller gå en tur ud til sælerne på Galgerev er aktiviteter, hvor alle kan være med.

Ingen ferie uden shopping. Gourmetbutikker, kunsthåndværkere, supermarkeder, tøjbutikker. Fanø har næsten det hele.

Artikler

Shopping på Fanø

Fanø har et bredt udvalg af butikker. De fleste er koncentreret i Nordby, men også Sønderho, Fanø Bad og Rindby byder på shopping oplevelser.

Ture & aktiviteter med guide

Mange vælger også at deltage på en af de guidede ture og aktiviteter, der tilbydes på Fanø. Så får man både den gode historie, og kommer ind til steder, man ikke selv ville finde. For nogle af turene giver det også den sikkerhed, der er forbundet med at have en lokalkendt guide med sig.

Fanø for børn

Fanø er et godt sted for børnefamilier på ferie. Her er der plads til børnene, hvad enten man bor i et feriehus eller på en campingplads.

Strand, sæler, skovlegeplads, Club Fanø....

Strandsejlads er sport og sjov. Fanø er et af de bedste steder i Europa til strandsejlads. På stranden syd for Rindby kan du få adrenalinet til at pumpe. Her er der lavet et særligt område til strandsejlerne. 

Strandsejlads på Fanø er for både eksperten og nybegynderen...

Fanø - også for handicappede

Fanø har nogle enestående tilbud, hvis du er bevægelses handicappet eller kørestolsbruger. 

Fanø Internationale Dragefestival

Fanø er kendt i hele verden som et af de bedste steder at flyve med drager. Verdens største dragetræf - Fanø International Kite Fliers Meeting - afholdes hvert år i juni på Fanø. 5000 drageflyvere mødes og skaber en fest, der ikke findes lige nogen andre steder i verden.

Mølledag i Sønderho

Hvert år den 3. søndag i juni, af holdes der Dansk Mølledag ved Sønderho Mølle. Møllevingerne drejer, hvis der er passende vind, og møllelauget vil male ølandshvede, som kan købes på stedet...

Fanø Golfuger

I slutningen af sommeren afholdes Danmarks ældste åbne, internationale golfturnering: "Fanø Ugerne". Det er deltagermæssigt det største golfstævne i Danmark og omfatter mere end 25 forskellige matchformer. 

Sønderhodag

Den 3. søndag i juli afholdes der  ”brudefest” i Sønderho.

Fanø Familie Dragefestival

En hyggelig familiefestival omkring starten af august hvert år. Drageworkshops for børn under 12, strandsejlads og powerkites for børn over 12, fællesflyvning med dragerne og bamasefaldskærmsudspring.

Fanø Minitræf 

Kom forbi Fanø Minitræf og oplev en bred samling af Citroën biler. Folk fra hele landet, Tyskland og flere nordiske lande kommer i forskellige modeller gennem tiderne.
Lørdag d.22 juni 2019 kl. 10:30 og senere er der samlet kørsel rundt på øen.

Anbefalede samarbejdspartnere

Fri BikeShop Fanø - cykeludlejning

Fri Bikeshop Fanø tilbyder et stort udvalg af cykler og tilbehør til udlejning. Forretningen sælger og reparerer ligeledes cykler. Få et godt tilbud for leje over flere dage.

Club Fanø

Club Fanø er Fanøs største arrangør af aktiviteter, hele året. Her kan du lære at køre at blokart, spille Bubble Ball, komme på sælsafari, og lave andre aktiviteter i naturen. Her kan du lave dine egne stearinlys og mange andre ting på vores aktivitetscenter i Rindby Strand...

Fanø Golf Links

Danmarks ældste links bane ligger på Fanø. En udfordrende 18 hullers bane, der i anlæg og natur har en slående lighed med mange af de berømte, klassiske skotske baner. Fanø Golf Links ligger i en storslået natur midt i...

Fanø Fodboldgolf

I naturskønne omgivelser kan du og hele familien eller gode venner spille Fodboldgolf på Fanø hvor denne helt nye bane blev indviet i 2013. Banen vil udfordre både store som små og alle kan være med uanset alder og fysik...

Pirat Minigolf

 

Ohøj alle pirater, har I lyst til minigolf, som I aldrig har prøvet før?! Ung eller gammel, som par eller i en gruppe - hvis I ønsker en usædvanlig oplevelse, så er "Pirat Minigolf" i Rindby det helt rigtigt valg.

Fanø Bad Minigolf

Ny 18 hullers minigolfbane nær Cafe Pelargoniehuset og Golfhuset i Badets centrum.

Legeland - indendørs

Legelandet ligger under fase 4 i regeringens genåbning af Danmark. Det vil sige at vi pt. først må åbne legelandet i august.
Her kommer I ikke til at kede Jer ! På Rødgaard Camping har vi et 400 m2 stort indendørs legeland med masser af skæg og ballade for de yngste.

Fanø Bad - Tennis


Tennis udlejes fra caféen Pelargoniehuset, hvor I også kan nyde kolde og varme drikke, lettere anretninger 
– eller få lidt til den søde tand.