Shopping på Fanø

Fanø har et bredt udvalg af butikker. De fleste er koncentreret i Nordby, men også Sønderho, Fanø Bad og Rindby byder på shopping oplevelser.

Fanø er en levende ø med omkring 3.250 indbyggere. Derfor er der et blomstrende handelsmiljø på øen. Det er både lokalbefolkning og gæster, der handler ind i butikkerne på Fanø.

Fanø er god til fødevarer. Udover de fire supermarkeder, er der bager, slagter, vin, ost og delikatesse forretninger. Desuden er der flere gårdbutikker, som sælger egne produkter.

Indenfor tøj og sko er der et stort udvalg. Det gælder også kunsthåndværk, hvor der desuden er en lang række kunsthåndværkere, der laver tøj i eget design, smykker, glas og keramik.

SuperBrugsen Nordby

I øens førende dagligvare butik finder du både ferskvarer, kolonial, specialafdelinger, stor betjent slagter afdeling og delikatesse. Vi fører et bredt udvalg af økologi i alle vores afdelinger.

Ny Form Fanø

Hos NY FORM har vi sportstøj, fritidsbeklædning, overtøj og fodtøj til usportslige priser - her finder man tøj og sko til hele familien. Vi kan også byde på en flot afdeling fyldt med lækkert tøj til damer fra Soyaconcept, Only, Vero Moda og Pieces, samt Only Camakoma i Str. 42-54.

Slagter Christiansen

Slagter Christiansens butik på Fanø har eksisteret siden 1994 og producerer og sælger kvalitetsprodukter over hele Danmark

Fanø Sparekasse

Fanø Sparekasse er øens eneste pengeinstitut. Vi har en hæveautomat ved banken i Nordby, på ovenstående adresse, samt en i Sønderho overfor kirken, Landevejen 41, Sønderho.

Sønderho Gårdbutik

Sønderho Gårdbutik ligger lige ved indkørslen til Sønderho. I butikken finder du lækkert og mørt kød fra Skotsk Højlandskvæg af egen avl. Kvæget går på vores økologiske marker tæt ved gården, de er ude hele året og det kan smages.

CHRISTEL SEYFARTH ART KNITS - UNIKA STRIK

Christel Seyfarths berømte butik på Hovedgaden i Nordby er et besøg værd, ikke kun for dig, der elsker at strikke selv, men også for alle de, der ønsker at købe en helt unik færdig håndstrikket model, designet af Christel Seyfarth.

Silken

På Fanøs sydspids i det idylliske Sønderho ligger butikken Silken. Designer og indehaver Jane Heinemann, har siden 1985 forhandlet eget design i de skønneste silker.

Fanø Lys

Spændende butik med stort udvalg i brugskunst- lys- delikatesse-selvdypafdeling og juleafdeling. Åben hver dag fra kl. 10,00 til kl. 17,30 også lørdag og søndag. Fra d. 1.7 til d. 20.8 åben fra kl. 10,00 til 19,00.

Bygma Fanø A/S

Trælast og Byggemarked der sælger: køkkenudstyr, pejsebrænde, haveartikler, alt i byggeartikler, murer/tømrerartikler, VVS/el-artikler, træbeskyttelse og maling

Uldsnedkeren

Fårene er grundlaget for gårdbutikken og værkstedet. Der har været arbejdet med fåreavl siden 1970 og med gotlandske pelsfår siden 1984. Der bruges gotlandske pelsfår, fordi de er noget ganske særligt. Både uld, skind og kød er af en meget høj kvalitet.

Design Gitta Foldberg

Besøg Design Gitta Foldberg’s stemningsfulde butik i hjertet af Nordby, Hovedgaden 24, med den smukkeste udsigt over Vadehavet. Her finder du design af Gitta`s egen produktion samt fra udvalgte internationale og danske designere.

Fri BikeShop Fanø - cykeludlejning

Fri Bikeshop Fanø tilbyder et stort udvalg af cykler og tilbehør til udlejning. Forretningen sælger og reparerer ligeledes cykler. Få et godt tilbud for leje over flere dage.

OK - benzin

Øens eneste tankstation har altid åbent. Her kan du også pusle og vaske din bil hverdag fra 7-22

Kunstladen

Kunstladen har eksisteret siden 1968. Vi forhandler "alt mellem himmel og jord" inden for gaveartikler, håndarbejde, beklædning (herunder bl.a. Eva Trio, Ekelund, Hanne Falkenberg, Marianne Isager, Gepard Garn, Masai, Klaus Holm, Bitz, Jellycat og Signal). Kom ind og oplev Fanøs største butik, beliggende i landbrugsejendom med fine parkeringsmuligheder.

Fanø Vaffel & Bolsjehus

Deltag i BOLSJEKOGNING. Tilmelding og køb af billet i butikken

Vadehavs Cafeen - Rindby Supermarked

Rindby Supermarked sælger alle Nationalpark Vadehavets produkter samt øvrige specialiteter fra nationalparken.

Fanø Blomster

Hos os finder du et bredt udvalg af bla. afskårne blomster, grønne inde og ude planter og brugskunst. Vores dygtige medarbejdere binder lige den buket du ønsker. Vi er medlem af interflora.