Praktisk info

Fanø er et trygt, sikker og børnevenligt feriested.

Alligevel kan det forekomme at man får brug for hjælp. Her er nogle praktiske oplysninger og henvisninger.

Det er nemt at komme til Fanø. Med bil kommer man direkte med A45 til havnen i Esbjerg, hvor færgen til Esbjerg afgår fra. Sejltiden er 12 min og der sejler 2 færger i pendulfart, så der er normalt ingen ventetid. På de store rejsedage i juli og august må man dog påregne op til et part timers ventetid.

Kommer man med tog eller bus, så er der busliner nr 11, 12 og 13  fra Banegården, som går til færgen. På Fanø er der også busforbindelse mellem Nordby, Fanø Bad, Rindby Strand og Sønderho.

Fanø har et moderne sundhedshus, så der kan blive taget hånd om gæster ved sygdom. Er der behov for indlæggelse på Esbjerg Sygehus, så er der ambulance på Fanø og al normal færgesejlads indstilles så man hurtigt kan få ambulancen til fastlandet.

Hunde og andre kæledyr er velkomne på Fanø, men husk at de skal holdes i snor. Der er en hundeskov tæt ved Pælebjerg, hvor hunde kan løbe frit rundt rundt. Der er dyrlæge på Fanø.

Der er meget lidt kriminalitet på Fanø, men har man behov for at kontakte politiet, så har landbetjenten kontor på Fanø Rådhus, Skolevej 5-7 i Nordby.

Nedenfor kan I også finde en række af de private virksomheder inden for håndværk og service, som kan hjælpe med at få løst eventuelle praktiske opgaver. 

Transport

Sundhedshuse

For dyr

Andet

Visit Fanø App

                QR Kode til Apple              

Visit Fanø App

QR Kode til Android