Rødgaard Camping

Velkommen til hyggelig familie camping på Fanø
Rødgaard Camping er en gammel familie drevet campingplads, der ligger 900m fra Vesterhavets bølger og hvide sandstrand. Vi tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der et moderne nyt køkken, vaskerum, nye luksus toiletfaciliteter, puslerum og opholdsstue.
Mange aktiviteter for børn; minigolf, slackline, boldplads, to legepladser med trampolin og hoppepude, samt stort indendørs legeland. Og lige om hjørnet ligger én af Danmarks mest børnevenlige sandstrande.

På Rødgaard Camping har vi overnatning i flere forskellige former; Ferie i egen camping vogn eller telt. Vi har udlejning af 17 feriehytter i forskellige størrelser, hver hytte har et lille tekøkken og flere er med bad & toilet. Der er også mulighed for at overnatte på værelser i vores Bed & Breakfast. Vi har gode tilbud på senior ophold, på priser for børn og i juni giver vi en gratis færgeoverfart. Se mere på vores hjemmeside.

På pladsen findes også Restaurant Axel hvor frokost eller aftensmad kan nydes med udsigt over vandet og Esbjerg fra første sal. Fiskebuffet hver tirsdag i juli måned. Børn under 6 år spiser gratis i restauranten når de bor på pladsen. Vi har eget bake off bageri hvor der kan købes frisk morgenbrød og aviser i højsæsonen.

Rødgaard Camping er også stedet hvor man kan holde en konfirmation eller en familiesammenkomst. Faciliteterne på Campingpladsen gør at man kan samle hele festen under ”et tag” med spisning i restauranten og overnatning i campinghytter eller værelser.

For overnatning uden for åbningstiden er det muligt at ringe og få et tilbud.