Ferie på Fanø - det er nemt

Uanset om du beslutter dig for at kontakte de forskellige sommerhusbureauer og rejsearrangører direkte selv, eller du bestiller din ferie via Visit Fanø Booking er det let at planlægge din ferie Fanø. Afhængigt af dine præferencer og behov, kan du vælge at bo i et rummeligt sommerhus, kro, B&B, eller en campingplads.

Langt de fleste arrangerer selv deres Fanø ferie. Kontakter direkte overnatnings stedet og de forskellige arrangører af oplevelser.

På FanøFærgen er der ikke pladsreservation, så det behøver man ikke at tænke på at gøre. Store dele af året er der 3 afgange i timen.

Sammen med Færgen A/S har vi gjort det endnu nemmere at planlægge og bestille Fanø Ferien. På Visit Fanø booking kan du direkte bestille oplevelser. 

Bo på Fanø

Fanø er først og fremmest sommerhusferie.

Der er næsten 3.000 sommerhuse i Fanø Bad, Rindby Strand og Sønderho. Mange af disse udlejes gennem et af de fire professionelle bureauer. Sommerhuset er ideelt til familieferie, her er masser af plads både i huset og på de store grundstykker.

Camping er en populær overnatningsform på Fanø. Der er syv familiedrevne campingpladser, så der er noget for enhver smag.

Der er tre hyggelige, historiske kroer, et lille badehotel, og endelig er der en lang række små private B&B steder

Fanø Turistbureau

Skolevej 5, Nordby, 6720 Fanø

tlf. +45 70 26 42 00     mail@visitfanoe.dk

I er altid velkomne til at kontakte Fanø Turistbureau for informationer, råd og vejledning i forbindelse med planlægningen af et ophold på Fanø.

Bureauet ligger på rådhuset, centralt placeret i Nordby.

Vores Visit Fanø App kan også være til stor hjælp under ferien. Den kan downloades her: Visit Fanø App