Dialysecenter Fanø

På Fanø findes et af de få private dialysecentre, hvor gæster på ferie kan bestille behandlinger i god tid før deres ferieophold.

Der er etableret et samarbejde med Overlægen fra nefrologisk afdeling på Fredericia Sygehus og Nyreforeningen Danmark, og vi er placeret centralt i Fanø Sundhedshus, hvilket giver en sikker medicinsk behandling i vores Dialysecenter.

For mange nyrepatienter kan det være en udfordring at tage på ferie. Med Dialysecenter Fanø er det nu muligt både at planlægge sin ferie og bestille dialysebehandling i god tid, så hele familien kan komme på ferie.

Dialysecenter Fanø

Vigtige Informationer

Dialyse typer:

Single-/Double-Needle, HD, HDF, Highflux

Catering:

Drikke og snacks, Sat-TV

Særlige informationer:

HIV og Hep.B possitive Patienter dialyseres ikke i dialyse centeret. Medicinsk rapport fra egen normale dialyse inkl. Hepatitis, HIV og MRSA test er påkrævet.

Vi benytter Polyflux og Revaclear High Flux filter fra firmaet Gambro/Baxter og deres Artis dialysesystem, og vi benytter reverse Osmosis Water Treatment, som giver en garanteret høj mikrobiologisk kvalitet af dialysen. Hvis specielle filter og tilhørende medikamenter ønskes som EPO, heparin og Fragmin, så beder vi venligst om, at dette medbringes.

Pris:

Baseret på udgående dialysepatienters DAGStakster 2015 BG50A og PG12K = 2 798.- dkr = € 378.- pr. dialysebehandling. Siden vi ikke tager imod formularen E 111, skal betaling af dialysen ske umiddelbart ved fakturering umiddelbart efter afslutning på dialysen med Dankort eller kreditkort.

Dialysecenter Fanø

Vestervejen 1

6720 Nordby, Fanø

 

Pladsreservering til dialyse på Telefon eller e-mail:

Koordinerende sygeplejerske Per Eggert

Mail: fanoe@nyre.dk

Tlf. (+45) 2762 6728

 

Sprog:

Dansk, tysk og engelsk

Dialyse måneder:

Maj, Juni, Juli, August, September og efter aftale.

Dialyse dage:

Mandag til lørdag fra 06:30 – 21:00