Natur

Den brede sandstrand mod vest, Vadehavet mod øst. 

Størstedelen af Fanø er naturområde. Øen er placeret lige midt i Nationalpark Vadehavet, som også er udpeget som UNESCO Verdensnaturarv.

Vadehavet er et af Europa's vigtigste spisesteder for vadefugle og for de millioner af trækfugle, der passerer hvert forår og efterår.

Fanø er hjemsted for en stor bestand af sæler. Op mod 1000 sæler svømmer rundt i farvandet ved Fanø. I skoven, på markerne og sågar inde i byerne kan man møde råvildt. Først og fremmest rådyr og dådyr, men inde i skoven også krondyr.

Oplev landskabet og dyrelivet på cykel. Fanø er gennemskåret af små veje, markveje og stier, som er ideelle til cykling.

Kulturelle attraktioner og aktiviteter.

Fanø har været en søfartsø i flere hundrede år. De smukke gamle huse i Sønderho og Nordby, museerne og de folkelige traditioner fortæller om den fascinerende historie om dengang sejlskibene herskede over verdenshavene. Mange af disse sejlskibe kom fra Fanø. 

Fanø er en ø med en rolig og afslappet atmosfære med plads og tid til at finde ro. Det mærker man allerede ombord på færgen.

Ikke desto mindre så er der masser af kulturelle aktivitetstilbud. Mere end 25 festivaler og større events, hundredevis af guidede ture, and selvfølgelig bylivet i både Nordby og Sønderho. 

# lovelyfanoe