Fanø for de aktive

Fanø er meget mere end at dase ved stranden. Der er masser af oplevelser for den aktive.

Stranden er i sig selv et stort aktivitetsområde. Der er optimale betingelser for strandsejlads med blokart og kite-buggy, landboarding, kite- og windsurf eller drageflyvning. 

Vadehavet er et spændende, men også udfordrende, sted at ro i kajak. For den erfarne kajakroer er det en fascinerende oplevelse at ro i et tidevandsområde. 

Der er et udbygget cykelstinet på Fanø, så det er nemt og hurtigt at komme rundt på den lille ø. Der er kun 15 km fra nord til syd. Er man til mere udfordrende cykeloplevelser er skovstierne og den afmærkede mountain bike rute i Fanø Klitplantage en god oplevelse.

Fanø har en af de de mest udfordrende golfbaner i Danmark. Fanø Golf Links er Danmarks eneste rigtige links bane. Det er i øvrigt også Danmarks ældste golfbane.

Alt er selvfølgelig ikke sport. At gå en tur i skoven, lede efter rav, spille minigolf eller gå en tur ud til sælerne på Galgerev er aktiviteter, hvor alle kan være med.

Er man bevægelses handicappet er der fortsat masser af muligheder på Fanø. De to elektriske off road kørestole giver mulighed for at alle kan være med.

 

Ridning

Fanø er ideelt til ridning. Der er afmærkede ridestier i Fanø Klitplantage og det er også muligt at ride på stranden.

Hos VisitFanø kan du få et kort med ridestierne.

Handicapvenlige aktiviteter

Fandt du ikke hvad du søgte?

Brug Min Ferieguide til at finde flere informationer