Fanø for de aktive

Fanø er meget mere end at dase ved stranden. Der er masser af oplevelser for den aktive.

Stranden er i sig selv et stort aktivitetsområde. Der er optimale betingelser for strandsejlads med blokart og kite-buggy, landboarding, kite- og windsurf eller drageflyvning. 

Vadehavet er et spændende, men også udfordrende, sted at ro i kajak. For den erfarne kajakroer er det en fascinerende oplevelse at ro i et tidevandsområde. 

Der er et udbygget cykelstinet på Fanø, så det er nemt og hurtigt at komme rundt på den lille ø. Der er kun 15 km fra nord til syd. Er man til mere udfordrende cykeloplevelser er skovstierne og den afmærkede mountain bike rute i Fanø Klitplantage en god oplevelse.

Fanø har en af de de mest udfordrende golfbaner i Danmark. Fanø Golf Links er Danmarks eneste rigtige links bane. Det er i øvrigt også Danmarks ældste golfbane.

Alt er selvfølgelig ikke sport. At gå en tur i skoven, lede efter rav, spille minigolf eller gå en tur ud til sælerne på Galgerev er aktiviteter, hvor alle kan være med.ed for at alle kan være med.

Ridning på Fanø

Fanø er perfekt til ridning. I Fanø Klitplantage er der afmærkede ridestier. Det er også muligt at ride på stranden.

På Fanø Turistbureau kan du få et kort med ridestier.

Cykle på Fanø

Fanø er cyklernes ø. Tag cyklen med eller lej en cykel hos en af de profesionelle udlejere.

" The Big 5 "

Ikke mange tror, at der er høje bjerge på Fanø. Det er der egentlig heller ikke, men udsigten fra bjergene på Fanø er ikke desto mindre bjergtagende.

" The Big 5 " er en geocaching rute, der fører deltagerne til de fem højeste bjerge på Fanø. Fra Kikkebjerg i nord via bjergkæden i Fanø Klitplantage med Klingebjerg, Annedalsbjerg og Pælebjerg til Mosedalsbjerg helt mod syd.

Når man har besøgt de fem bjerge, fundet "cachen" og samlet bogstaver sammen, kan man finde en " bonus cache".

Der er en præmie fra VisitFanø til alle dem, der finder denne bonus cache. 

Det er skattejagt for store og små, og som leder frem til nogle naturperler, som ikke er så kendte.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Brug Min Ferieguide til at finde flere informationer