Fanø is much more than swimming and relaxing at the beach. 

The beach itself is a huge activity area. we have some of the conditions in Europe for beach cruising with blokarts and kite-buggy, landboarding, kite- and windsurf or kiteflying. 

Biking is the way to get around on Fanø, it is easy and fast along the many bicycle roads.

Of course it is not all sports. A walk in the forest, looking for amber, paly minigolf or a hike to the big sandbank with the seals are activities, that everybody can participate in.

No holiday without. local food shops, craftsmen supermarkets and clothing stores. Fanø has almost everything you can think of.

ARTICLES

Shopping on Fanø

Fanø has a lot to offer in shopping. most shops are situated in Nordby, but Sønderho, Fanø Bad and Rindby also have good shopping.

Ture & aktiviteter med guide

Mange vælger også at deltage på en af de guidede ture og aktiviteter, der tilbydes på Fanø. Så får man både den gode historie, og kommer ind til steder, man ikke selv ville finde. For nogle af turene giver det også den sikkerhed, der er forbundet med at have en lokalkendt guide med sig.

Fanø for børn

Fanø er et godt sted for børnefamilier på ferie. Her er der plads til børnene, hvad enten man bor i et feriehus eller på en campingplads.

Strand, sæler, skovlegeplads, Club Fanø....

Strandsejlads er sport og sjov. Fanø er et af de bedste steder i Europa til strandsejlads. På stranden syd for Rindby kan du få adrenalinet til at pumpe. Her er der lavet et særligt område til strandsejlerne. 

Strandsejlads på Fanø er for både eksperten og nybegynderen...

Fanø - også for handicappede

Fanø har nogle enestående tilbud, hvis du er bevægelses handicappet eller kørestolsbruger. Med de to elektriske off-roadkørestole er det nu muligt for endnu flere at deltage i de forskellige udflugter, der tilbydes

FESTIVALER

Fanø Internationale Dragefestival

Fanø er kendt i hele verden som et af de bedste steder at flyve med drager. Verdens største dragetræf - Fanø International Kite Fliers Meeting - afholdes hvert år i juni på Fanø. 5000 drageflyvere mødes og skaber en fest, der ikke findes lige nogen andre steder i verden.

Mølledag i Sønderho

Hvert år den 3. søndag i juni, af holdes der Dansk Mølledag ved Sønderho Mølle. Møllevingerne drejer, hvis der er passende vind, og møllelauget vil male ølandshvede, som kan købes på stedet...

Fanø Golfuger

I slutningen af sommeren afholdes Danmarks ældste åbne, internationale golfturnering: "Fanø Ugerne". Det er deltagermæssigt det største golfstævne i Danmark og omfatter mere end 25 forskellige matchformer. 

Sønderhodag

Den 3. søndag i juli afholdes der  ”brudefest” i Sønderho.

Fanø Familie Dragefestival

En hyggelig familiefestival omkring starten af august hvert år. Drageworkshops for børn under 12, strandsejlads og powerkites for børn over 12, fællesflyvning med dragerne og bamasefaldskærmsudspring.

Fanø Internationale Strikkefestival

Her finder man alt, hvad hjertet begærer af de klassiske elementer i en strikkefestival, såsom stande, workshops, foredrag og udstillinger, men når det så er sagt, så skiller Fanø Strikkefestival sig markant ud, idet det er her på øen, at begrebet ”strikkefestival” er oprindelig er opfundet.

Fanø Minitræf

Come and have a look at Fanø Mini Meeting of all kinds of Citroën cars. People from all Denmark, Germany and other Nordic countries, will come in a lot of different Citroën`s, though the years.

Saturday the 22.  June 2019 at 10:30 in Sønderho.

ANBEFALEDE SAMARBEJDSPARTNERE

Fri BikeShop Fanø - cykeludlejning

Fri Bikeshop Fanø tilbyder et stort udvalg af cykler og tilbehør til udlejning. Forretningen sælger og reparerer ligeledes cykler. Få et godt tilbud for leje over flere dage.

Club Fanø

Club Fanø er Fanøs største arrangør af aktiviteter, hele året. Her kan du lære at køre at blokart, spille Bubble ball, komme på sælsafari, og lave andre aktiviteter i naturen. Her kan du lave dine egne stearinlys og mange andre ting på vores aktivitetscenter i Rindby Strand...

Fanø Golf Links

Danmarks ældste links bane ligger på Fanø. En udfordrende 18 hullers bane, der i anlæg og natur har en slående lighed med mange af de berømte, klassiske skotske baner. Fanø Golf Links ligger i en storslået natur midt i...

Fanø Fodboldgolf

I naturskønne omgivelser kan du og hele familien eller gode venner spille Fodboldgolf på Fanø hvor denne helt nye bane blev indviet i 2013. Banen vil udfordre både store som små og alle kan være med uanset alder og fysik...

Pirat Minigolf

 

Ohøj alle pirater, har I lyst til minigolf, som I aldrig har prøvet før?! Ung eller gammel, som par eller i en gruppe - hvis I ønsker en usædvanlig oplevelse, så er "Pirat Minigolf" i Rindby det helt rigtigt valg.

Fanø Bad Minigolf

Ny 18 hullers minigolfbane nær Cafe Pelargoniehuset og Golfhuset i Badets centrum.