Events

Fanø er kendt i hele verden som et af de bedste steder at flyve med drager. Verdens største dragetræf - Fanø International Kite Fliers Meeting - afholdes hvert år i juni på Fanø. 5000 drageflyvere mødes og skaber en fest, der ikke findes lige nogen andre steder i verden.

 

 SØNDERHODAGEN

Den 3. søndag i juli afholdes der  ”brudefest” i Sønderho. Gudstjeneste, optog med musik og brudefest ved den gamle mølle. et af årets højdepunkter

 

FANØ CITROEN MINITRÆF

Kom forbi Fanø Minitræf og oplev en bred samling af Citroën biler. Folk fra hele landet, Tyskland og flere nordiske lande kommer i forskellige modeller gennem tiderne.

 

MØLLEDAG I SØNDERHO

Hvert år den 3. søndag i juni, af holdes der Dansk Mølledag ved Sønderho Mølle. Møllevingerne drejer, hvis der er passende vind, og møllelauget vil male ølandshvede, som kan købes på stedet.

 

FANØ GOLFUGER

I slutningen af sommeren afholdes Danmarks ældste åbne, internationale golfturnering: "Fanø Ugerne". Det er deltagermæssigt det største golfstævne i Danmark og omfatter mere end 25 forskellige matchformer. 

Anbefalede samarbejdspartnere

 

CLUB FANØ

Club Fanø er Fanøs største arrangør af aktiviteter, hele året. På vores camp på stranden kan du køre blokart, one-wheelers, skimboard. Du kan også spille Bubble Ball og komme på sælsafari. I vores kreative workshop og butik i Fanø Bad er der masser af kreative aktiviteter.

 

 FRI BIKE SHOP FANØ

Fri Bikeshop Fanø tilbyder et stort udvalg af cykler og tilbehør til udlejning. Forretningen sælger og reparerer ligeledes cykler. Få et godt tilbud for leje over flere dage.

 

FANØ CYKLER

Fanø Cykler udlejer kvalitetscykler fra 16” til 28” i forskellige udformninger, cykeltrailere, el-cykler og ladcykler.

Fanø Cykler ligger centralt i Rindby Strand kun 100 m fra stranden.

 

PIRAT MINIGOLF

Ohøj alle pirater, har I lyst til minigolf, som I aldrig har prøvet før?! Ung eller gammel, som par eller i en gruppe - hvis I ønsker en usædvanlig oplevelse, så er "Pirat Minigolf" i Rindby det helt rigtigt valg.

 

NATIONALPARKSAFARI

Nationalparksafari skaber oplevelser i verdensklasse til oplevelses- og læringsparate mennesker, der sætter pris på professionelle kvalitetsoplevelser i Nationalpark Vadehavet.

 

FANØ BAD MINIGOLF

Ny 18 hullers minigolfbane nær Cafe Pelargoniehuset og Golfhuset i Badets centrum.

FANØ GOLF LINKS

Danmarks ældste links bane ligger på Fanø. En udfordrende 18 hullers bane, der i anlæg og natur har en slående lighed med mange af de berømte, klassiske skotske baner. Fanø Golf Links ligger i en storslået natur midt i klitterne

FANØ BAD TENNIS

Tennis udlejes fra caféen Pelargoniehuset, hvor I også kan nyde kolde og varme drikke, lettere anretninger 
– eller få lidt til den søde tand.

Øvrige aktiviteter

Padel Tennis

Fanø Fodboldgolf

Fanø Bikes