loder

Overnatning

Unikke oplevelser kræver
en god nats søvn 


Feldberg Famile Camping

Feldberg Familie Camping er en moderne og velfungerende campingplads centralt beliggende på Fanø tæt på stranden og Vesterhavet. Campingpladsen, som er godkendt til 350 enheder og på 7 ha, er Fanøs største. Campingpladsen er ideel for familie med børn og for gæster, som bare ønsker fred, ro og ingen stress.

Læs mere her

Rødgaard Camping

På Rødgaard Camping bor du og familien midt i Danmarks skønneste natur. Tæt på Fanø's fine badestrand. Vi tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der et indendørs legeland, to udendørs legepladser og en Padelbane. En uforglemmelig ferie fyldt med aktiviteter, oplevelser og nærvær.

Læs mere her

Feldberg strand camping

Feldberg Strand Camping er en hyggelig og velholdt campingplads i Rindby. Hos Feldberg Strand Camping udlejes tillige hytter og ferielejligheder. Campingpladsen er centralt beliggende i umiddelbar nærhed af indkøbsmuligheder, og kun 150 m fra badestranden.

Læs mere her
Rindby Camping

Danibo

Fanøs største udlejer af feriehuse og -lejligheder er kendt for fornuftige udlejningspriser og god service. Bureauet ligger kun 50 meter fra færgelejet i Nordby. Bureauet disponerer over mere end 700 ferieboliger i alle kategorier.

Besøg hjemmesiden

Esmark - Fanø

Fanø er en af Danmarks mest populære øer. Er du på udkig efter et sommerhus på Fanø, er du havnet det helt rigtige sted! Hos Esmarks sommerhusudlejning kan du booke din næste ferie på Fanø i et af vores hyggelige sommerhuse. Blandt vores udvalg af sommerhuse finder du både store og små huse til alt fra aktiv ferie med familien til romantisk kærestetur for to.

Besøg hjemmesiden

Admiral Strand Feriehuse

Admiral Strand Feriehuse har et stort udvalg af attraktive feriehuse. Vi har eget bureau på Fanø​. 

Besøg hjemmesiden

Novasol - Dansommer

Ikke for store til at være lokale. Vores kontor ligger i hjertet af sommerhus området Rindby på Fanø.Vi står altid klar til at servicere vores gæster og hjælpe med at finde det helt rigtige sommerhus til jeres næste familieferie.

Besøg hjemmesiden

Sol og Strand

Sol og Strand er Fanøs lokale udlejningsbureau med feriehuse og ferielejligheder til små priser. Feriehusene  og lejlighederne ligger midt i den dejligste natur i Nationalpark Vadehavet.

Besøg hjemmesiden

Dancenter

DanCenter har et stort udvalg af sommerhuse rundt om på Fanø. Vores lokalkontor, der ligger centralt på øen sammen med Danland Fanø, står til rådighed for sikre dig en vellykket ferie.

Besøg hjemmesiden

Fanø Bad Ferielejligheder

Når I holder jeres ferie i en dejlig privat ferielejlighed, kan I nyde en storslået natur på den lille ø ved Vestkysten. På Fanø kan I opleve en hyggelig ø-stemning i øens små byer og holde en dejlig ferie i rolige omgivelser. På Fanø finder I en storslået natur og en skøn 15 km lang sandstrand.

Kellers Badehotel

Få hundrede meter fra det brusende Vesterhav og Fanøs brede strande. Vi har 6 værelser i sidefløjen, kaldet "Have" værelserne. De er minimalistisk indrettet i tråd med de originale gamle vestjyske badehoteller. De har alle eget bad og toilet samt terrasse, med udsigt til klitterne og de hyggelige gamle Fanø sommerhuse.

Besøg hjemmesiden

Sønderho Kro

Sønderho Kro anno 1722 er en af Danmarks ældste og bedst bevarede kroer, beliggende få meter fra diget i hjertet af Sønderho og med en enestående udsigt til marsk og Vadehav. Den hyggelige kro er særdeles velbevaret i sin unikke originalitet med det historiske interiør og fuldender det idylliske billede på sydspidsen af øen. 

Besøg hjemmesiden
Hotel Fanø Bad
Hotel Fanø
Fanø Krogaard
Haven Fanø

Villa Quisisana

Villa Quisisana er en flot, restaureret strandvilla fra 1897, indrettet med fire ferielejligheder og med en enestående udsigt over Vesterhavet, stranden og klitterne.

Strandvejen 62, Fanø Bad.              Tlf. 75 16 27 00.

Desuden udlejes Sommerhuset ”Strandlyst” ved Rindby Strand, - ligeledes fantastisk beliggende i forreste række mod havet.

Besøg hjemmesiden

Engbo B&B

Privat overnatning i den centrale del af Nordby i smuk gammel villa med tilhørende skøn have med mange små kroge.

Hovedgaden 91                                  Tlf: 23963242

Vestergården Bed & Breakfast

Fanøgården er beliggende i udkanten af Nordby på Fanø, og byder på en hyggelig og afslappende atmosfære. Vi har 3 ledige dobbeltværelser på 13 m2, hvor du vil blive tilbudt en komfortabel overnatning i rolige omgivelser.

Besøg hjemmesiden
Møllesti, Nordby
Det Blå Gæstehus, Nordby
Digegaarden B&B
Skolevej B&B
Skipperbo Guesthouse Fanø
Galeasen B&B