Camping

 

FELDBERG FAMILIE CAMPING

Feldberg Familie Camping er en moderne og velfungerende campingplads centralt beliggende på Fanø tæt på stranden og Vesterhavet. Campingpladsen, som er godkendt til 350 enheder og på 7 ha, er Fanøs største. Campingpladsen er ideel for familie med børn og for gæster, som bare ønsker fred, ro og ingen stress.

 

RØDGAARD CAMPING

På Rødgaard Camping bor du og familien midt i Danmarks skønneste natur. Tæt på Fanø's fine badestrand. Vi tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der et indendørs legeland, to udendørs legepladser og en Padelbane. En uforglemmelig ferie fyldt med aktiviteter, oplevelser og nærvær.

 

RINDBY CAMPING

Rindby Camping er en hyggelig lille familiecampingplads med 125 pladser, der alle er afgrænset af hække. 
Hovedbygningen er en idyllisk gammel fanøgård, og pladsen er velegnet for dem, der sætter pris på rolige omgivelser. Ny, moderne sanitetsbygning, køkkenfaciliteter og vaskeri. Bygningen bliver varmet op med grøn energi. 

Feldberg Strand Camping er en hyggelig og velholdt campingplads i Rindby. Hos Feldberg Strand Camping udlejes tillige hytter og ferielejligheder. Campingpladsen er centralt beliggende i umiddelbar nærhed af indkøbsmuligheder, og kun 150 m fra badestranden.

Feriehuse

 

DANIBO - FANØ SOMMERHUSUDLEJNING

Fanøs største udlejer af feriehuse og -lejligheder er kendt for fornuftige udlejningspriser og god service. Bureauet ligger kun 50 meter fra færgelejet i Nordby. Bureauet disponerer over 700 ferieboliger i alle kategorier.

 

NOVASOL - DANSOMMER

Ikke for store til at være lokale. Vores kontor ligger i hjertet af sommerhusområdet Rindby på Fanø.
Vi står altid klar til at servicerer vores gæster og hjælpe med at finde det helt rigtige sommerhus til jeres næste familieferie.

 

ADMIRAL STRAND FERIEHUSE

Nyd ferien – hele ferien!  Admiral Strand Feriehuse sørger for slutrengøringen! Oplev Fanø, den smukke strand ved vestkysten og de lækre feriehuse tæt på stranden. 

SOL OG STRAND 

Sol og Strand er Fanøs lokale udlejningsbureau med feriehuse og ferielejligheder til små priser. Feriehusene  og lejlighederne ligger midt i den dejligste natur i Nationalpark Vadehavet. 

 

DANCENTER

DanCenter har et stort udvalg af sommerhuse rundt om på Fanø. Vores lokalkontor, der ligger centralt på øen sammen med Danland Fanø, står til rådighed for sikre dig en vellykket ferie.

Hotel & Kro

 

KELLERS BADEHOTEL

Få hundrede meter fra det brusende Vesterhav og Fanøs brede strande. Vi har 6 værelser i sidefløjen, kaldet "Have” værelserne. De er minimalistisk indrettet i tråd med de originale gamle Vestjyske badehoteller. De har alle eget bad og toilet og terrasse - med udsigt til klitterne og de hyggelige gamle Fanø sommerhuse.

 

SØNDERHO KRO

Sønderho Kro anno 1722 er en af Danmarks ældste og bedst bevarede kroer, beliggende få meter fra diget i hjertet af Sønderho og med en enestående udsigt til marsk og Vadehav. Den hyggelige kro er særdeles velbevaret i sin unikke originalitet med det historiske interiør og fuldender det idylliske billede på sydspidsen af øen. 

 

NØRBY KRO

Nørby Kro er indrettet i den 300 år gamle stråtækte sognefogedgård, der er gennemgribende restaureret.
Kroen råder over 16 komfortable værelser, hvoraf nogle er nyopførte. Nørby Kro er beliggende i udkanten af Nordby med kort afstand til centrum, natur, strand, golfbane, m.m.

 

FANØ NIGHT & STAY

Kun 900 meter fra færgelejet, ligger Fanø Night & Stay.  Et naturskønt område, hvor gæsterne befinder sig midt i Nationalpark Vadehavet. Her er et rigt dyreliv, og der er masser af vandremuligheder lige uden for døren. Den gamle Søfartsskole med sit maritime look, danner ramme om 50 renoverede værelser.

Lejligheder, Private værelser

 

FERIECENTER VESTERHAVET

Alene beliggenheden direkte på den berømte, brede strand er hele ferien værd. Intet andet hotel på Fanø kan som Feriecenter Vesterhavet tilbyde en så enestående udsigt over Vesterhavet

 

VILLA QUISISANA

Villa Quisisana er en flot, renoveret strandvilla indrettet med to ferielejligheder. Den er beliggende i 1. klitrække ved stranden i Fanø Bad. Strandvillaen har en ganske enestående udsigt til havet, stranden og klitterne.

 

GALEASEN B&B

Bo midt i Nordbys centrum, på en lille sidevej til den brostensbelagte hovedgade, hvor man fra egen gårdhave kan følge byens liv med restauranter og butikker indenfor få meter. 

 

VESTERGÅRDEN B&B

Vestergaarden er en gammel, hyggelig, stråtækt Fanøgård centralt beliggende i Nordby. Gården er fra 1830 og er løbende restaureret siden da, uden at have mistet sin charme og tilknytning til svundne tider.

 

STRUCKMANNS HUS B&B

Værelser i 200 år gammelt skipperhus i Nordbys bymidte.  Huset har været i familiens eje i 150 år. Gode parkeringsforhold.

 

ENGBO B&B

Engbo B&B er beliggende i den sydlige ende af Nordby centrum, 100m fra Super Brugsen, 1 km fra færgen og 10 min.  cykling fra Fanø Bad -Vesterhavet. Mange restauranter og take away mindre end 5 min. gang væk. 

Andre overnatningssteder

Hotel & kro

Fanø Krogaard, Nordby

 

Camping

Camping Klitten, Sønderho

Privat overnatning

Møllesti B&B, Nordby

Det Blå Gæstehus, Nordby

Skolevej B&B, Nordby

Skipperbo Guesthouse, Nordby

Fanø Homestay, Nordby

Bed & Coffee, Nordby

Fanø Fiskesø, Rindby

B&B Sønderho, Sønderho