loder

Overnatning

Unikke oplevelser kræver
en god nats søvn 


Feldberg Familie Camping

Feldberg Familie Camping er en moderne og velfungerende campingplads centralt beliggende på Fanø tæt på stranden og Vesterhavet. Campingpladsen, som er godkendt til 350 enheder og på 7 ha, er Fanøs største. Campingpladsen er ideel for familier med børn og for gæster, som bare ønsker fred, ro og ingen stress.

Rødgaard Camping

På Rødgaard Camping bor man midt i Danmarks skønneste natur. Tæt på Fanøs fine badestrand. Rødgaard Camping tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der et indendørs legeland, to udendørs legepladser samt en padelbane. En uforglemmelig ferie fyldt med aktiviteter, oplevelser og nærvær.

Feldberg Strand Camping

Feldberg Strand Camping er en hyggelig og velholdt campingplads i Rindby. Hos Feldberg Strand Camping udlejes tillige hytter og ferielejligheder. Campingpladsen er centralt beliggende i umiddelbar nærhed af indkøbsmuligheder, og kun 150 m fra badestranden.

Rindby Camping

Danibo

Fanøs største udlejer af feriehuse og -lejligheder er kendt for fornuftige udlejningspriser og god service. Bureauet ligger kun 50 meter fra færgelejet i Nordby. Bureauet disponerer over mere end 700 ferieboliger i alle kategorier.

Esmark - Fanø

Fanø er en af Danmarks mest populære øer. Er man på udkig efter et sommerhus på Fanø, er man havnet det helt rigtige sted! Hos Esmarks sommerhusudlejning kan man booke sin næste ferie på Fanø i et af vores hyggelige sommerhuse. Blandt vores udvalg af sommerhuse finder man både store og små huse til alt fra aktiv ferie med familien til romantisk kærestetur for to.

Admiral Strand Feriehuse

Admiral Strand Feriehuse har et stort udvalg af attraktive feriehuse. Vi har eget bureau på Fanø​. 

Novasol - Dansommer

Ikke for store til at være lokale. Vores kontor ligger i hjertet af sommerhusområdet Rindby på Fanø. Vi står altid klar til at servicere vores gæster og hjælpe med at finde det helt rigtige sommerhus til den næste familieferie.

Sol og Strand

Sol og Strand er Fanøs lokale udlejningsbureau med feriehuse og ferielejligheder til små priser. Feriehusene og lejlighederne ligger midt i den dejligste natur i Nationalpark Vadehavet.

DanCenter

DanCenter har et stort udvalg af sommerhuse rundt om på Fanø. Vores lokalkontor, der ligger centralt på øen sammen med Danland Fanø, står til rådighed for sikre en vellykket ferie.

Fanø Bad Ferielejligheder

Holder man ferie i en dejlig privat ferielejlighed, kan man nyde en storslået natur på den lille ø ved Vestkysten. På Fanø kan man opleve en hyggelig ø-stemning i øens små byer og holde en dejlig ferie i rolige omgivelser. På Fanø finder man en storslået natur og en skøn 15 km. lang sandstrand.

Kellers Badehotel

Beliggende få hundrede meter fra det brusende Vesterhav og Fanøs brede strande. Vi har 6 værelser i sidefløjen, kaldet "Have" værelserne. De er minimalistisk indrettet i tråd med de originale gamle vestjyske badehoteller. De har alle eget bad og toilet samt terrasse, med udsigt til klitterne og de hyggelige gamle Fanø sommerhuse.

Sønderho Kro

Sønderho Kro anno 1722 er en af Danmarks ældste og bedst bevarede kroer, beliggende få meter fra diget i hjertet af Sønderho og med en enestående udsigt til marsk og Vadehav. Den hyggelige kro er særdeles velbevaret i sin unikke originalitet med det historiske interiør og fuldender det idylliske billede på sydspidsen af øen. 

Badehotellet Fanø

Kun 5 minutters gang fra færgelejet i Nordby ligger det smukke gamle skipperhus, der danner ramme om Badehotellet Fanø. Trænger man til et pusterum fra hverdagens stress, får man her tilført ny energi til både krop og sjæl. Her er en stemning af fred og ro.
Badehotellet ligger tæt ved strand og plantage og giver mulighed for enestående naturoplevelser - og byens mange spændende spisesteder byder på kulinariske oplevelser af forskellig art.

Hotel Fanø Bad
Hotel Fanø
Fanø Krogaard
Haven Fanø

Villa Quisisana

Villa Quisisana er en flot, restaureret strandvilla fra 1897, indrettet med fire ferielejligheder og med en enestående udsigt over Vesterhavet, stranden og klitterne.

Strandvejen 62, Fanø Bad.              Tlf. 75 16 27 00.

Desuden udlejes Sommerhuset ”Strandlyst” ved Rindby Strand, - ligeledes fantastisk beliggende i forreste række mod havet.

Engbo B&B

Privat overnatning i den centrale del af Nordby i smuk gammel villa med tilhørende skøn have med mange små kroge.

Hovedgaden 91                                  Tlf: 23963242

Vestergården Bed & Breakfast

Fanøgården er beliggende i udkanten af Nordby på Fanø, og byder på en hyggelig og afslappende atmosfære. Vi har 3 ledige dobbeltværelser på 13 m2, hvor man vil blive tilbudt en komfortabel overnatning i rolige omgivelser.

Møllesti, Nordby
Det Blå Gæstehus, Nordby
Digegaarden B&B
Skipperbo Guesthouse Fanø
Galeasen B&B