Madoplevelser på Fanø er friske, lokale råvarer.
Verdensarv forpligter. Det gælder også vores mad. Hos Fanø har vi fokus på kvalitet og brug af lokale råvarer.
Fanø har en unik natur og er omgivet af havet. Det giver os nogle særlige muligheder for at skabe kulinariske oplevelser.
Fisk fra Vesterhavet er en væsentlig del af menuen på mange restauranter. Restauranterne er rigtig gode til at bruge disse lokale råvarer i deres køkkener. Vi har flere restauranter, der faktisk allerede har nået gourmetniveauet.
En mundfuld af
det lækreste fra Fanø
Ambassaden | Ambassaden | ||||
---|---|---|---|---|---|
Seaside Food | |||||
Nørbygaard | |||||
Cafe Nord | |||||
Jimmy´s Køkken | |||||
Den Lille Cafe | |||||
Værftet | |||||
Kaffehuset | |||||
Pandekagehuset | |||||
Haven Fanø | |||||
Dino | |||||
Fanø Bryghus | |||||
Pelargoniehuset | |||||
Kabyssen | |||||
Stoppestedet | |||||
Tre Søstre |
Hør hvad gæsterne
siger om deres besøg
Christian D
Pia Knudsen
Jens P