loder

Spis & Drik

Madoplevelser på Fanø er friske, lokale råvarer

Verdensarv forpligter - Det gælder også vores mad. På Fanø har vi fokus på kvalitet og brug af lokale råvarer.

Fanø har en unik natur omgivet af havet.      Det giver os nogle særlige muligheder for at skabe kulinariske oplevelser.

Fisk fra Vesterhavet er en væsentlig del af menuen på mange af øens restauranter. Restauranterne sætter en stor ære i at bruge de lokale råvarer i deres køkkener.                  Vi har flere restauranter på Fanø, der serverer madoplevelser  på gourmetniveau.


En mundfuld af
det lækreste fra Fanø

Muslinger Tellustilrettet

Sønderho Kro

Gennem hele Sønderhos historie er søfolk og andre rejsende kommet på Sønderho Kro. Her er blevet talt eksotiske sprog, danset, spillet og sunget sønderhoninger i mere end 300 år.


Sønderho Kro

Kellers Spisehus

Kellers ligger i gåafstand til den brede sandstrand ved Fanø bad. I Spisehuset får gæsterne serveret et dejligt morgenmåltid. Senere er der mulighed for at nyde en god frokost og en dejlig middag - måske en kop kaffe eller noget koldt at drikke, i pejsestuen eller på den store hyggelige, overdækkede terrasse .


Kellers Spisehus
Kellers
200302 Fajancen0023

Cafe Fajancen

Velkommen på Fajancen – og velkommen i Danmarks smukkeste landsby, Sønderho.                Fajancen er beliggende på den sydlige del af øen, omgivet af Vadehavet, en del af UNESCO's  verdensarv.

Her laves der dansk/fransk bistromad med gode råvarer, og man bestræber sig på at bruge danske produkter og helst lokale råvarer.


Fajancen

Axel´s Kitchen

Axel's Kitchen er en børnevenlig italiensk restaurant i Rindby, med et tilhørende stort indendørs legeland til børn. Pizza'erne laves med gode råvarer fra Fanø og Italien.


Axel´s Kitchen
Pizza Re 1 1600X1000
DSF0977

Restaurant Aroma - Fanø Øko Øl

Italiensk køkken og hjemmelavede burgere med fokus på økologi og lokale råvarer. Eget økologisk mikro-ølbryggeri tappet direkte fra hanerne.


Restaurant Aroma - Fanø Øko Øl

Nanas Stue

Nanas stue har eksisteret siden slutningen af 80’erne, og har blandt andet været et sted de lokale kom. Stedet hvor man dansede sønderhoning, drak en kaffepunch eller to, og hvor man sad og raflede ovenpå et godt måltid mad.


Cafe Nanas Stue
MF10567
DSC00110

Lighthouse Burgers

Lighthouse Burgers er en burgerbar på Fanø, som laver økologiske Angus-burgere af kvalitetsråvarer, hjemmelavede dressinger og syltede grøntsager helt fra bunden. Udover virkelig gode burgere, kan man også nyde en god kop kaffe og en friskskænket fadøl fra Fanø Bryghus.                        Lighthouse udfordrer den traditionelle fastfoodindustri ved at bringe kvaliteten og historien fra Fanø ind i deres koncept.


Lighthouse Burgers
IMG 0086

Hjørnekroen

Sving ind på Hjørnekroen få minutters gang fra færgelejet i Nordby, og nyd den hyggelige og autentiske atmosfære. På Hjørnekroen møder man både gamle stamgæster og de unge. Den lokale beværtning optræder i en ny bog om "Kongerigets Stamsteder" som har besøgt 120 værtshuse i alle afkroge af Danmark - Et lille stykke kulturarv.

 

 


Hjørnekroen


Fanø Krogaard
Ambassaden
Rudbecks
Seaside Food
Hotel Fanø Bad
Cafe Nord
Jimmy´s Køkken
Værftet
Kaffehuset
Pandekagehuset
Haven Fanø
Dino
Fanø Bryghus
Pelargoniehuset
Kabyssen
Stoppestedet
Tre Søstre
Vademad - food truck