Ture & aktiviteter med guide

Fanø er fyldt med spændende oplevelser - på egen hånd eller sammen med en lokal guide.

Der er rigtig mange oplevelser man kan gøre på egen hånd. Der er et udbygget net af stier til cyklister og vandrere, så det er nemt at komme rundt til de forskellige steder.

Mange vælger også at deltage på en af de guidede ture og aktiviteter, der tilbydes på Fanø. Så får man både den gode historie, og kommer ind til steder, man ikke selv ville finde. For nogle af turene giver det også den sikkerhed, der er forbundet med at have en lokalkendt guide med sig.

Book udflugter her: VisitFanøbooking

Udflugter

 

CLUB FANØ SÆLSAFARI

En vadevandring med vores guide til sælbanken er en af de helt store oplevelser på Fanø. Galgerevet er det bedste sted i Nationalpark Vadehavet for at opleve både den spættede sæl og gråsælen. Der ligger normalt mellem 200 og 400 sæler og soler sig i sandet.

 

FANØ I ATLANTVOLDEN

Få den spændende historie om Fanø under 2. verdenskrig og kom med rundt og se bunkeranlægget Flak nord, der ligger nord for Nordby. Guiden viser rundt i anlægget, herunder i flere aflåste bunkere. 

 

NATIONALPARKSAFARI

En af Danmarks mest erfarne og vidende naturguides tager jer med til den yderste kant af Danmark, hvor storheden i naturen bliver endnu mere udtalt med Gråsæler, Spættede Sæler og Havørne. Du vil opleve naturen i en sammenhæng, du ikke tidligere har kendt til.

Andre aktiviteter

 

PIRAT MINIGOLF

Ohøj alle pirater, har I lyst til minigolf, som I aldrig har prøvet før?! Ung eller gammel, som par eller i en gruppe - hvis I ønsker en usædvanlig oplevelse, så er "Pirat Minigolf" i Rindby det helt rigtigt valg.

 

FANØ LYS SELVDYP

SELVDYP En god og aktiv oplevelse for hele familien… Åben for selvdyp hver dag også lørdag og søndag. Sidste opstart kl. 15:00. Fra 1.7- til 20.8. er sidste opstart kl. 16:00

 

CLUB FANØ BLOKART

Blokart er noget af det sjoveste du kan lave på stranden på Fanø. Der er ikke noget som at suse ned ad stranden sammen med sin familie og venner. Det tager højst 10 minutter for vores instruktør at lære dig at køre en blokart.

 

CLUB FANØ DRAGEBYGNING

Der er noget særligt at flyve med en drage, som man selv har lavet. Hos Club Fanø laver vi en drage, som alle uanset alder kan være med til at lave. Det er et enkelt design, som flyver rigtig godt og er nem at styre. Det er en god måde at starte med at flyve med drager.

 

FANØ BAD MINIGOLF

Ny 18 hullers minigolfbane nær Cafe Pelargoniehuset og Golfhuset i Badets centrum.

 

CLUB FANØ ONE-WHEELER

One-wheeler skateboard skole. One-wheelers er et kæmpehit over hele verden. Det er kort sagt et elektrisk skateboard, som kan bringe dig ud på ture overalt. I byerne, på cykelstierne og ude i naturen. De passer rigtig godt til Fanø, hvor vi kan suse hen ad stranden.

 

KREATIVT VÆRKSTED

Man kan finde mange ting på stranden og i naturen, som kan bruges på vores kreative værksted. Kun fantasien sætte grænser for, hvad vi kan lave af sjove ting af naturens materialer...

 

CLUB FANØ BUBBLE BALL

Bubble Ball er et spil for både børn og voksne, der på kort tid er blevet et kæmpehit over hele verden. Det går ud på at spille fodbold iført en stor plastikkugle, som er spændt fast på spilleren ligesom en rygsæk. Så spiller man fodbold, løber ind i hinanden og trimler rundt - uden at komme til skade.

 CLUB FANØ SKIMBOARD

Har du tænkt på. at det kunne være sjovt at surfe på vandet, men har ikke rigtig mod på at kaste dig over windsurf, kitesurf eller lignende. Så er Skimboarding måske noget for dig.

 

SKOVENS SKATTE

Man kan finde mange ”skatte” i skoven, som kan bruges til at lave sjove ting af. Kun fantasien sætter grænser for, hvad vi kan lave af sjove ting af naturens ”skatte”. Vi starter med en skattejagt i naturen, hvor vi søger ”skatte”, som vi senere kombinerer med papir og glas til postkort, bogmærker, vaser og lignende.