Book dine ferieoplevelser her:

 

Visit Fanø Booking gør planlægningen af ferien endnu nemmere. Her kan du få et hurtigt overblik over oplevelser og overnatninger, og sammensætte din helt egen pakke. Visit Fanø booking laves i samarbejde mellem Visit Fanø, Nordic Travel og Dansk Ø Ferie. Nordic Travel er teknisk arrangør og medlem af Rejsegarantifonden.

Det er ikke alle overnatningssteder, der er på Visit Fanø Booking. Feriehusudlejerne har deres egne onlinebooking systemer. De private værelses udlejere skal man normalt kontakte direkte.

Læs mere under overnatning 

Aktiviteter og Udflugter

Fanø er kendt for et stort aktivitetsprogram. Få sikkerhed for at, der er plads på de aktiviteter, som i gerne vil deltage. Book direkte på VisitFanø booking.

Hotel og Campingplads

Her kan du finde en række overnatningsmuligheder inden for hotel og Campingplads 

Hytteferie

Hytteferie er bedste af 2 verdener. I får campingpladsens mange faciliteter og aktivitetstilbud samtidig med et rigtigt tag over hovedet. 

Rejse info

 Fanølinjen

Det er nemt at komme til Fanø. Med bil kommer man direkte med A45 til havnen i Esbjerg, hvor færgen til Esbjerg afgår fra. Sejltiden er 12 min og der sejler 2 færger i pendulfart, så der er normalt ingen ventetid. På de store rejsedage i juli og august må man dog påregne op til et part timers ventetid.

Bustrafik

Kommer man med tog eller bus, så er der busliner nr 11, 12 og 13  fra Banegården, som går til færgen. På Fanø er der også busforbindelse mellem Nordby, Fanø Bad, Rindby Strand og Sønderho.

Gode råd til vores gæster

Fanø Politi

På Fanø har vi en landbetjent, som sørger for ro og orden. Landbetjenten har kontor på Rådhuset, Skolevej 5-7 i Nordby.

Sundhedshuset

Fanø har et moderne sundhedshus, så der kan blive taget hånd om gæster ved sygdom. Er der behov for indlæggelse på Esbjerg Sygehus, så er der ambulance på Fanø og al normal færgesejlads indstilles så man hurtigt kan få ambulancen til fastlandet.

Regler for camping

Camping på Fanø er ikke tilladt uden for campingpladserne. Telte, campingvogne, mobilehomes og andre køretøjer indrettet med soveanordninger må ikke parkeres på gader og veje, på parkeringspladser og picnic steder, heller ikke på stranden fra 21:00 til 07:00.

Sæler på stranden

Der er mange sæler på strandene på Fanø. Det er derfor vigtigt at vide, hvad man gør, hvis der ligger en syg sæl eller en sælunge på stranden.

Fodring af dyr

Kaniner og rådyr kommer ofte tæt på feriehusene og det er fristende at lægge mad ud til dem. Læs mere om, hvorfor det ikke er en god ide.

Hunde på Fanø

Hunde og hundeejere er velkomne på Fanø. Vi har 2 særlige hundeskove, hvor hunde kan løbe frit rundt. Læs mere om regler for hunde på Fanø.

Syge og tilskadekomne dyr

Henvendelse til: Fanø Dyreklinik
Adresse: Hovedgaden 126, Nordby.
Konsultation kun efter aftale. Ring venligst +45 2924 7663 eller send e-mail til: bente@fanonet.dk.
Spørgsmål om vildt behandles af forstmand tlf 21 41 86 01 eller politiet tlf 114. Bortløbne katte indberettes til dyrlægen, bortløbne hunde til politiet.

Parkering

Om sommeren er der mange gæster på Fanø og pres på parkeringspladserne.

Se her hvor du kan finde en parkeringsplads